RO EN      
Outsourcing Salarizare / Administrare Personal / Recrutare

Paylogic - outsourcing salarizare, administrare, recrutare

despre-noi.jpg

MISIUNEA PAYLOGIC

Misiunea noastra este sa prestam servicii de resurse umane de cea mai inalta clasa folosind resursele interne ale companiei si sa construim o relatie speciala cu clientii nostri.

VIZIUNEA PAYLOGIC
  • Credem ca serviciile Paylogic sunt parte a unei solutii si, de aceea, suntem hotarati sa le oferim in asa fel incat sa adaugam valoare relatiei noastre cu clientii si sa putem fi recunoscuti dupa satisfactia acestora.
  • Pentru noi, fiecare client conteaza, fiecare angajat al clientului nostru conteaza si fiecare problema oricat de mica a acestora reprezinta o prioritate.
  • Viziunea noastra este sa implementam serviciile noastre in asa fel incat sa preluam toate activitatile clientilor nostri, iar acestia sa nu mai faca nici un efort suplimentar pentru indeplinirea obiectivelor.
  • Apreciem specialistii din domeniul nostru si ii incurajam sa lucreze impreuna cu noi in beneficiul clientilor nostri. Suntem gata sa colaboram cu oricine respecta si recunoaste valorile Paylogic.
  • Suntem hotarati sa devenim lideri de piata in Romania si sa fim recunoscuti in special dupa calitatea serviciilor prestate catre clientii nostri.
over

 Click pentru marire

Formular de contact
* Nume:
* Prenume:
* Compania:
* E-mail:

* Telefon:

Numar angajati:


Cum ati auzit de noi:

Mesaj:


* campurile sunt obligatorii

Unde ne gasesti
Str Semicercului nr 12,
Sector 1 , BucurestiCum ne gasesti
Telefon: 021 - 318.7126
Fax: 021 - 318.7129
E-mail: office@paylogic.ro